Share
Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. In deze welkomstmail geven we een korte toelichting wie we zijn en wat je van ons kan verwachten. Wel zo leuk :)
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Welkom bij I'm a Foodie

Evidence based foodcollectief - geschreven door d
iëtisten en wetenschappers

Wat is I'm a Foodie?

Hai ,

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief!

Wil jij je lange termijn gezondheid verbeteren met gezonde voeding? Dan ben je bij I'm a Foodie aan het goede adres! Wij zijn er om jou te inspireren en helpen bij het starten en volhouden van een gezond(er) eetpatroon.

Ik ben Marijke Berkenpas, diëtist en voedingswetenschapper. Met een team van diëtisten en wetenschappers helpen wij jou helderheid te krijgen in het oerwoud van voedings(mis)informatie.

In onze blogs, recepten, boeken en online cursussen over voeding gaan we misleiding tegen, onderbouwen we alles met de laatste stand van zaken in de wetenschap én laten we je zien hoe het in de praktijk doet. Want, echt! Gezond eten is awesome en niet moeilijk!

En bij ons gaat het niet om "lekker in je vel" of "mooier haar en nagels" maar om hoe jij een gezond eetpatroon krijgt waarmee je je risico op chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker zoveel mogelijk verlaagt. En het liefst in simpele en kleine stappen natuurlijk! Waarmee je gezond de toekomst in gaat! Met gezonde voeding is zoveel winst te behalen!

ps je kunt ons ook volgen op Instagram en Facebook

Hier schrijven we zoal over
Hoeveel kilocalorieën heb jij nodig?

Je lichaam heeft energie nodig om te kunnen functioneren. Maar hoeveel energie (kilocalorieën) heb je eigenlijk precies nodig op een dag? Lees het blog van Everdien en bereken het zelf!
Review:
The Gamechangers Movie

Een paar maanden geleden kwam The Gamechangers Movie uit. Ben jij toe aan wat meer nuance over deze film en wil je meer leren over plantaardig eten en presteren? Lees dan mee met dit blog van Sarai!
10
gezonde borrelhapjes

Jullie kennen het vast allemaal, dat moment dat je op de bank zit en gewoon zo’n zin hebt in iets lekkers…Deze borrelhapjes heb ik in de loop van de jaren verzameld Check de tips van Léonie!
In de shop!
I'M A FOODIE 100% VOLKOREN GRANOLA

Bestel nu onze gezonde granola makkelijk vanaf de bank.

Met de vouchercode gezond krijg je €2,75 korting op je bestelling vanaf pakket Grow.


I'M A FOODIE BOEKEN PAKKET incl granola


We hebben inmiddels 4 boeken geschreven: scoor Eet als een expert, Eet als een expert - Party Time en Eet als een expert - zwanger! incl granola!

I’m a Foodie is onafhankelijk en heeft geen banden met de voedingsindustrie. Dit willen we graag zo houden, jij ook toch? Daarom ontwikkelen we o.a deze producten. Je steunt ons door het kopen ervan.
Ons team!
Wat doen we nog meer?

Naast het schrijven van blogs, boeken, recepten en online cursussen hosten we een WhatsApp spreekuur, geven we advies en organiseren we symposia.

Check de site voor meer info
Je krijgt deze welkomst nieuwsbrief eenmalig omdat je hebt aangemeld voor de
I'm a Foodie nieuwsbrief!
© I'm a Foodie 2013- 2020  |  Created with love in Amsterdam

Email Marketing door ActiveCampaign