Share
Voorvertoning
We leven momenteel in een bijzondere tijd. Onzeker en angstig wat betreft de verspreiding van het virus en de gezondheid van onszelf en onze naasten. Misschien ook onzekerheid over het behoud van je baan en inkomen. Hoe gaat dit verder? Het moge duidelijk zijn dat deze onzekerheden en angsten velen van ons treffen. We moeten er samen doorheen, hopelijk met behoud van een goede gezondheid. In tijden van corona is het dan ook extra belangrijk om vitaal te blijven en goed voor jezelf (en naasten) te zorgen, ondanks dat je thuis zit! Check de 6 tips van dietist Marjolein Vos
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
I'M A FOODIE NIEUWS
Evidence based foodplatform - geschreven door diëtisten en wetenschappers
BLOGPOSTS
De zin en onzin van vitamine D suppletie bij kinderen

In 2019 stond de media vol met propylgallaat in vit-d druppels. Ook diëtist Eva Cadier liep vlug naar het kamertje van haar dochtertje om de vitamine D druppels te checken op het stofje Propylgallaat. Tijd om eens in de literatuur te duiken rondom vitamine D en Propylgallaat. Check het blog van Eva.


Gastblog:
van eetstoornis naar gezonde foodie


Collega Foodie, gezondheidswetenschapper en diëtist Everdien van der Leek appte mij onlangs. "een van mijn clienten, Marloes, zou heel erg graag een gastblog willen schrijven op I'm a Foodie over hoe het platform en de boeken haar geholpen hebben." En wow, wat ben je dan trots zeg als je dat leest! Lees hier het gastblog.

6 tips voor een goede gezondheid in tijden van corona

We leven momenteel in een bijzondere tijd. Onzeker wat betreft de verspreiding van het virus en de gezondheid van onszelf en onze naasten. Hoe gaat dit verder? In tijden van corona is het dan ook extra belangrijk om vitaal te blijven en goed voor jezelf (en naasten) te zorgen, ondanks dat je thuis zit! Check de 6 tips van diëtist Marjolein Vos

Join Kick-start your health: start as maandag 18 mei!
 
 
Insta cursus: Kick-start your health editie #5 start as maandag

Werk aan je gezondheid en voel je beter! Ga met diëtisten en wetenschappers Gaby en Marijke in 10 makkelijke stappen naar een gezond(er) eetpatroon wat je je hele leven vol kunt houden! Maandag 18 mei start editie #5. Al 500 cursisten gingen je voor!

Met de vouchercode KYH5 krijg je nu €6.50 korting op je bestelling. Check hier de Free Trial en hier alle informatie over de cursus. Van ieder ticket doneren wij €2 aan de Voedselbank!
In de shop!
FOODIE FAVO: MAMA COMPLETE

Op de Negenmaanden beurs kwamen we een supplement tegen wat alleen bevat wat je echt nodig hebt tijdens de zwangerschap: foliumzuur, vitamine D en DHA (als je geen vis eet).
I'M A FOODIE 100% VOLKOREN GRANOLA

Bestel nu onze gezonde granola makkelijk vanaf de bank.

Met de vouchercode gezond krijg je €2,75 korting op je bestelling vanaf pakket Grow.

EET ALS EEN EXPERT - PARTY TIME E-BOOK

50+ recepten volgens de Richtlijnen goede voeding en allemaal (!) geschikt om elke dag te eten. Boordevol inspiratie om nu een gezond (er) eetpatroon op te pakken. Bekijk hier het inkijkexemplaar!
#nosponjustfan
Kom ik weer hoor haha met mijn volkoren bla-bla :-) Maar hee echt het is een van de meest makkelijk stappen naar een gezonder eetpatroon. Van wit (of bruingekleurd meergranen meerzaden-onzin) naar... volkoren brood. Van witte crackers naar volkoren crackers, van witte pasta naar volkoren pasta, van witte rijst naar zilvervliesrijst, van rijst noodles naar bruine rijst noodles, en van witte pita's naar volkoren pita! En wat krijg je dan? Instantly meer vezels (veel meer vezels!!), meer vitamines en mineralen (want dit zitten in de hele graankorrel) en ook nog een meer maagvulling en een betere stoelgang. En meer smaak (althans dat vind ik en over smaak valt niet te twisten).

En op de lange termijn? Het eten van voldoende volkoren granen verlaagt jouw risico op hart- en vaatziekten, darmkanker en diabetes. Dus ik zeg: ga ervoor :-)! Welke volkoren pita's zijn mijn favoriet? Deze van Florentin. Ik koop ze bij Ekoplaza. Meer favorieten vind je op mijn Instagrampagina.
 
Je krijgt deze periodieke nieuwsbrief omdat je hiervoor hebt aangemeld.
© I'm a Foodie 2013- 2020  |  Created with love in Amsterdam

Email Marketing door ActiveCampaign