Share
Voorvertoning
In deze editie: 4 tips om een gezond eetpatroon te stimuleren bij je kind, hoe (on)gezond zijn frisdranken en met de top-10 ontbijtjes van Marjolein is iedere dag een ontbijtfeestje!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
I'M A FOODIE NIEUWS
Evidence based foodplatform - geschreven door diëtisten en wetenschappers


Yess je ziet het goed. De
2-wekelijkse I'm a Foodie nieuwsbrief heeft een nieuw jasje. De driedubbele nieuwsbrieven in je mailbox zijn nu verleden tijd. We zijn nog aan het oefenen met het nieuwe mailprogramma. Dus mocht je tips & feedback hebben schroom zeker niet om ons dat te laten weten.

In deze editie: 4 tips om een gezond eetpatroon te stimuleren bij je kind, hoe (on)gezond zijn frisdranken en met de top-10 ontbijtjes van Marjolein is iedere dag een ontbijtfeestje!

Gisteren was de afsluiting van de 4e editie van Kick-start your health en vanaf nu is de inschrijving van de 5e editie geopend! En...er is een nieuwe Insta cursus in de maak: Maaltijdplannen met Claudia!


BLOGPOSTS
Top 10 healthy ontbijtjes

Een goede start van de dag is het halve werk. Varieer in je ontbijt en laat je inspireren door Marjolein
Een gezond eetpatroon bij je kind
Eva is kinderdiëtist en geeft je 4 tips om een gezond eetpatroon te stimuleren. Check ze hier!
Hoe (on)gezond zijn light dranken?

Zijn light frisdranken en zoetstoffen nou echt zo ongezond als altijd wordt beweerd?
Vera ging op onderzoek
Nieuwe projecten
 
 
Kick-start your health editie #5 start 18 mei

Werk aan je gezondheid en voel je beter! Ga met diëtisten en wetenschappers Gaby en Marijke in 10 makkelijke stappen naar een gezond(er) eetpatroon wat je je hele leven vol kunt houden! Maandag 18 mei start editie #5. Al 400 cursisten gingen je voor!

Met de vouchercode Mei2020 krijg je nu €10 (!) korting op je bestelling. Check hier de Free Trial en hier alle informatie over de cursus.
 
Maaltijdplannen met Claudia!

Yes, we hebben een leuk nieuwtje! Er is een nieuwe Instagramcursus "Maaltijdplannen met Claudia" in de maak door blogcollega, mede-foodie en diëtist Claudia Vork!

Drop jezelf op de lijst en we houden je op de hoogte. 11 mei gaan we starten met de editie #1! Binnenkort start de verkoop!
In de shop!
FOODIE FAVO: MAMA COMPLETE

Op de Negenmaanden beurs kwamen we een supplement tegen wat alleen bevat wat je echt nodig hebt tijdens de zwangerschap: foliumzuur, vitamine D en DHA (als je geen vis eet).
I'M A FOODIE 100% VOLKOREN GRANOLA

Bestel nu onze gezonde granola makkelijk vanaf de bank.

Met de vouchercode gezond krijg je €2,75 korting op je bestelling vanaf pakket Grow.

EET ALS EEN EXPERT - PARTY TIME E-BOOK

50+ recepten volgens de Richtlijnen goede voeding en allemaal (!) geschikt om elke dag te eten. Boordevol inspiratie om nu een gezond (er) eetpatroon op te pakken. Bekijk hier het inkijkexemplaar!
I'm a Foodie favorieten
#nosponjustfan

Op Instagram deelt en voedingswetenschapper Marijke haar favo gezonde keuzes zodat jij geen etiketten meer hoeft te bestuderen. Mayo mag wel eens uit het verdomhoekje komen! Lees snel waarom en check alle andere favo'sHeb jij je altijd als eens wat meer in voeding willen verdiepen? Nu is misschien wel het moment.Van het hele I'm a Foodie team verzamelde ik de favorieten! Welke boeken vinden wij - dietisten en voedingswetenschappers - de moeite waard?

 
Je krijgt deze periodieke nieuwsbrief omdat je hiervoor hebt aangemeld.
© I'm a Foodie 2013- 2020  |  Created with love in Amsterdam

Email Marketing door ActiveCampaign